Kunstexpositie Jos Engbertsen in het Huis van Katoen en Nu

De Almelose kunstschilder Jos Engbertsen staat bekend als een van de beste realisten van ons land. Zijn schilderijen zijn vaak bijna niet van echt te onderscheiden. Portretten met indringende ogen, gedetailleerde landschappen met reflecties in waterplassen; er is geen uitdaging die de kunstenaar schuwt. In het Huis van Katoen en Nu kun je van 6 januari t/m 8 februari gratis zijn werk aanschouwen. Begint het te kriebelen en wil je zelf de proef op de som nemen, ontdekken of er ook in jou een verborgen schilder schuilt? Dan kun je voor een bescheiden €10 leren van de meester zelf. Vrijdag 20 januari van 9:30 - 12:00 geven Jos Engbertsen en zijn compagnon Roel Dragt aan maximaal 15 een workshop kunst schilderen. Voor kwasten, doek en verf wordt gezorgd. Schrijf je gauw in, leer en kijk de kunst af van dit Almelose talent. Lees verder

De Almelose kunstschilder Jos Engbertsen staat bekend als een van de beste realisten van ons land. Zijn schilderijen zijn vaak bijna niet van echt te onderscheiden. Portretten met indringende ogen, gedetailleerde landschappen met reflecties in waterplassen; er is geen uitdaging die de kunstenaar schuwt. 

In het Huis van Katoen en Nu kun je van 6 januari t/m 8 februari gratis zijn werk aanschouwen. 

Begint het te kriebelen en wil je zelf de proef op de som nemen, ontdekken of er ook in jou een verborgen schilder schuilt? Dan kun je voor een bescheiden €10 leren van de meester zelf. Vrijdag 20 januari van 9:30 - 12:00 geven Jos Engbertsen en zijn compagnon Roel Dragt aan maximaal 15 een workshop kunst schilderen in het Huis van Katoen en Nu. Voor kwasten, doek en verf wordt gezorgd. Schrijf je gauw in, leer en kijk de kunst af van dit Almelose talent.

Alle data