:

Hemelvaartsdag in Almelo

Aankomende donderdag is het weer HemelvaartsdagEen dag om heerlijk uit te slapen, de wekker te laten voor wat ‘ie is en te genieten van een dag overgoten met zon. Wordt het lang luieren op de bank met de kinderen, de schuur of de tuin opknappen, of ga je de gezelligheid van de stad opzoeken? 

 

Van één ding kun je verzekerd zijn: in de stad wordt het gegarandeerd gezellig. Zo komt traditioneel de bekende boekenmarkt weer op het toneel. Dat is mooi boeken neuzen bij zo'n 100 kraampjesDeze zullen van 8:00 tot 17:00 rondom Proeflokaal België staan.  

Daarnaast is er livemuziek en zijn er allerlei hapjes te scoren bij de verschillende foodtrucks. Zo kun je de gezelligheid van Koningsdag nog eens dunnetjes overdoen, maar net een tikje anders.  


Trampoline bungeejumpen op de Woonboulevard 

Ben je een kind, avontuurlijk aangelegd en in voor een voorproefje op het bungeejumpen? Kom dan naar de Woonboulevard op Hemelvaartsdag. Daar kun je onder professionele begeleiding de sprong wagen. Ook voor ouders is er goed nieuws: de gehele Woonboulevard is op Hemelvaartsdag open, dus dat is een goede reden om eens te kijken naar die nieuwe parasol of eettafel