:

Warenmarkt in Almelo (donderdag)

De Almelose markt is een feestje voor de zintuigen. Een plek waar mooie herinneringen worden herleefd en nieuwe worden gevormd. Vergaap je aan de kleuren van verse groente en fruit, proef hoe 'kaas van de markt' nu echt smaakt. Vraag jezelf af hoeveel hete saus een versgebakken loempia kan hebben zonder dat je tong in de brand vliegt. De Almelose markt omvat een verscheidenheid aan producten op een relatief klein oppervlak. Dat maakt 'm toegankelijk en uitnodigend voor iedereen. Het is een prachtige samensmelting van culturen, de plek voor een gezellig praatje met de marktkoopmannen en -vrouwen die er elke week staan. Kom langs en beleef de warenmarkt zelf! De warenmarkt van Almelo is wekelijks elke donderdag van 09.00 tot 14.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Het is een druk bezochte markt van het Marktplein met de Havenkom tot en met het Waagplein. Lees verder

De Almelose markt is een feestje voor de zintuigen. Een plek waar mooie herinneringen worden herleefd en nieuwe worden gevormd. Vergaap je aan de kleuren van verse groente en fruit, proef hoe 'kaas van de markt' nu echt smaakt. Vraag jezelf af hoeveel hete saus een versgebakken loempia kan hebben zonder dat je tong in de brand vliegt. De Almelose markt omvat een verscheidenheid aan producten op een relatief klein oppervlak. Dat maakt 'm toegankelijk en uitnodigend voor iedereen. 

Het is een prachtige samensmelting van culturen, de plek voor een gezellig praatje met de marktkoopmannen en -vrouwen die er elke week staan. Kom langs en beleef de warenmarkt zelf!

De warenmarkt van Almelo is wekelijks elke donderdag van 09.00 tot 14.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Het is een druk bezochte markt van het Marktplein met de Havenkom tot en met het Waagplein.

Alle data