:

Expositie Winter in Nederland

Een gratis toegankelijke expositie in het Natuurhus van de fotogroep Schelfhorst. Bekijk de winter in al haar facetten. Lees verder

Een gratis toegankelijke expositie in het Natuurhus van de fotogroep Schelfhorst. Bekijk de winter in al haar facetten.

Vanaf 8 januari tot 25 maart 2024 is er een expositie van de fotogroep Schelfhorst in het Natuurhus Almelo. De fotogroep Schelfhorst bestaat uit ongeveer 25 leden. De activiteiten van de fotogroep Schelfhorst richten zich voornamelijk op het bespreken van eigen fotowerk op clubavonden. Verder zijn er lezingen en uitwisselingen met andere fotogroepen. Binnen de groep komen alle soorten fotografie voor, van landschap tot model. De fotogroep bezoekt ook foto-exposities, fotobeurzen en de biƫnnale en zij maken fototochten naar interessante locaties. Ieder jaar doet de fotogroep mee aan een fotowedstrijd, waar zij tot dusver mooie resultaten hebben behaald. Lees meer op hun website www.fotogroepschelfhorst.nl De expositie van de fotogroep Schelfhorst is in het Natuurhus gedurende openingstijden gratis te bezichtigen, behoudens activiteiten in de Aa-zaal.

__ De bij dit evenement afgebeelde foto is van februari 2021, wijk Stroom Esch in Borne. De foto is gemaakt door Wim Roelfsema, hij is te bereiken via 06-06-40871090 of w.roelfsema@telfort.nl.

Bron: Uit in Almelo

Alle data