:

Kerstconcert De Schellevissen en Cantabilé

Een betoverend Kerstconcert in Almelo. Met de feestelijke maand december in het vooruitzicht, is het tijd om jezelf onder te dompelen in de warme sfeer van kerst. Op zondag 10 december 2023 is er een bijzonder kerstconcert in de Grote Kerk te Almelo, waar twee prachtige koren, Vissersvrouwenkoor De Schellevissen en Koor Cantabilé uit Mariaparochie, samenkomen om je in de juiste kerststemming te brengen. Lees verder

Een betoverend Kerstconcert in Almelo. Met de feestelijke maand december in het vooruitzicht, is het tijd om jezelf onder te dompelen in de warme sfeer van kerst. Op zondag 10 december 2023 is er een bijzonder kerstconcert in de Grote Kerk te Almelo, waar twee prachtige koren, Vissersvrouwenkoor De Schellevissen en Koor Cantabilé uit Mariaparochie, samenkomen om je in de juiste kerststemming te brengen.

Dit kerstconcert belooft een waar kerstcadeau voor de zintuigen te worden. Geniet van prachtige zang en kerstliederen. De Grote Kerk zelf, met zijn prachtige architectuur en warme ambiance, zal bijdragen aan de magie van deze middag.

Zondag 10 december, 15.00-17.30 uur. Toegang gratis, een vrije gift is welkom.

Bron: Uit in Almelo