:

Optreden band SKIER

Zondag 26 november 2023 speelt de band Skier in de Cotton Club van het huis van Katoen en Nu, aanvang 14.30 uur en de toegang is natuurlijk gratis. Lees verder

Zondag 26 november 2023 speelt de band Skier in de Cotton Club van het huis van Katoen en Nu, aanvang 14.30 uur en de toegang is natuurlijk gratis.

De Band Skier bestaat uit een groep zestigplussers die er nog altijd plezier in hebben om muziek te maken .De bandnaam Skier is Twents Voor leuk, mooi of tof en we hebben een ruime speellijst met een eigen verrassende interpretatie van de nummers Bijna alle bandleden hebben al een muziekverleden in andere bands. Er wordt hoofdzakelijk muziek gespeeld die ze zelf ook leuk vinden. Denk aan Muziek uit de jaren “60 , tot heden , zoals Elvis , Rolling Stones, J.J. Cale , Brooks & dunn , Eagles , CCR , The Birds , Brainbox , Neil Yong , Jhon mayer . enz enz.

De Band bestaat uit : Marcel Boelaars /Sologitaar en Zang, Silvester Vollenbroek /Bas en Zang, Ben oudebreuil /Gitaar en zang, Hendrik Supheert /Zang en Gitaar, heo Derksen/Sax en Mondharp, George Henneberke /Toetsen, Gerrit Welling /Drum en zang en René Court/ Slaggitaar en Zang.

Zo’n lekker optreden om even je nostalgisch hart te vullen… ga het zelf meemaken op zondag 26 november 2023 aanvang 14.30 uur in het huis van Katoen en Nu, en de toegang is natuurlijk gratis (maar VOL=VOL). Kom dus naar ons kleine gezellige café aan de Almelose haven in het huis van Katoen en Nu. Kom ook!

Waar: huis van Katoen & Nu, Marktplein 35 in Almelo

Wanneer: zondag 26 november 2023, aanvang 14.30 uur
Toegang: gratis

Bron: Uit in Almelo