:

Schilderen en tekenen bij Kaliber Kunstenschool

In een korte tijd iets nieuws leren? Dat kan bij de korte cursussen van Kaliber. Ideaal voor als je niet al te veel tijd hebt en toch zin hebt om wat nieuws te leren. Lees verder

In een korte tijd iets nieuws leren? Dat kan bij de korte cursussen van Kaliber. Ideaal voor als je niet al te veel tijd hebt en toch zin hebt om wat nieuws te leren.

Kidsklas tekenen & schilderen

Wegens succes wordt deze cursus verlengd in Wierden. Ben je tussen 6 en 14 jaar oud, gék op kleuren, tekenen en schilderen en wil je graag (nog) beter worden? Dan is deze korte cursus perfect voor jou. Onder begeleiding van een professionele docent leer je diverse teken- en schildertechnieken. Je gaat werken met verschillende materialen en maakt samen met anderen de mooiste kunstwerken. Laat je creativiteit de vrije loop!

Praktische info

Kidsklas Tekenen Wierden: elke vrijdag bij de Passie in Wierden, van 16:00 uur tot 17:15 uur. De korte cursus in Wierden begint op 5 april.

Ook op andere locaties van Kaliber zijn er korte cursussen.

Meld je aan via de website: www.kaliberkunstenschool.nl/korte-cursussen

Over Kaliber

Kaliber Kunstenschool, dé plek voor muziek, dans, theater, kunst en multimedia in Twente. Met vestigingen in Enschede, Almelo en Oldenzaal, en cursussen op locaties zoals Wierden, Tubbergen en Hellendoorn, bieden we een inspirerende omgeving voor creatieve groei.

Bron: Uit in Almelo

Alle data