:

William Janz Zingt Julio Iglesias

Geniet van een romantische avond uit. William Janz zingt alle hits van zijn grote idool Julio Iglesias onder begeleiding van de ‘Micky Fisser Band’! Lees verder

Geniet van een romantische avond uit. William Janz zingt alle hits van zijn grote idool Julio Iglesias onder begeleiding van de ‘Micky Fisser Band’!

William Janz zingt laatste concert in het Theaterhotel Almelo voordat de deuren sluiten!

Voordat het ”theaterdoek” echt valt, zal William Janz nog éénmaal in de spotlights staan van het Theaterhotel Almelo! De van oorsprong gemeentelijke schouwburg sluit helaas haar deuren. Het was altijd al een droom voor de zingende schoolmeester uit Rijswijk om in het Theaterhotel op te mogen treden. Zijn succesvolle Nederlandse theatertour “William Janz Zingt Julio Iglesias” komt op zaterdag 1 juni aanstaande eindelijk naar Almelo!

Wegens overweldigend succes en aanhoudende vraag heeft het management besloten om extra concerten in te plannen. De theatertour “William Janz Zingt Julio Iglesias” werd vorig jaar afgesloten met maar liefst 12 uitverkochte theaters! In zijn show zingt William Janz naast alle klassiekers van Julio Iglesias zeker zijn eigen hits als “Milonga” en “Me Va Me Va, We Gaan We Gaan”. Dit in een avond vol romantiek en zwoele Latin hits onder begeleiding van zijn 12-mans “Micky Fisser Band”.

In “España Got Talent” verraste William Janz het Spaanse publiek met zijn onweerstaanbare Julio stemgeluid en veroverde hij hun harten. Met deze internationale doorbraak is zijn video al meer dan 15 miljoen keer bekeken. William Janz is uitgeroepen tot de nummer 1 Julio Iglesias zanger ter wereld en hij is actief in 7 Spaanstalige landen!

Zijn manager Riny Schreijenberg (Marty) heeft al vele artiesten o.a. Frans Bauer, Marianne Weber en Thomas Berger groot gemaakt en nam een aantal jaren geleden William Janz onder zijn hoede. Wat resulteerde in de theatertour “William Janz Zingt Julio Iglesias” 2023.

Bron: Uit in Almelo