:

Vintage shoppen in Almelo

Voor iedereen die zoekt naar vintage gezelligheid: zoek niet langer. Het centrum van Almelo heeft een schat aan pareltjes met prachtige producten uit vroegere tijden. Of het nu gaat om stijlvolle mode of brocante, het aanbod is even rijk als divers.

Hieronder staat een lijst met vintage winkels en de link op de Almelo City App.

C’est Marcèl. Een hippe conceptstore met espressobar. Hier worden zelfgemaakte woonproducten verkocht die kunnen bestaan uit gebruikt materialen die zo een nieuwe bestemming krijgen.

Galerie Dots. Kunstige gezelligheid voor mensen die niet bang zijn voor een beetje kleur. Kunst, vintage en interieurdesign.

Wilhelmina en Juul. Het gezellige vintagewinkeltje op de hoek van de Doelenstraat en Molenstraat. Zij hebben servies, glas en nog meer bijzonders. Kijk je ogen uit!

Pom & Floor. Zonde om veel geld uit te geven aan baby- en kinderkleding waar ze toch zo uit groeien? Skip dat hele probleem met een bezoekje aan Pom en Floor, een winkel dat tevens als verkooppunt dient voor je eigen kinderkleding. Handig hè?

De Roode Molen. Kleding, hoeden, sjaals, tassen, riemen, schoenen, kunst. Je kan het zo gek niet verzinnen of ze hebben het. In de categorie ‘vintage’ dan, voor de nieuwste iPhone raden we toch andere winkels aan. Ga terug in de tijd met een bezoekje aan deze bijzondere winkel!

Ben je of ken je nog een andere winkel die in deze lijst thuis hoort? Laat het ons weten in een berichtje hieronder!